Bran bioprocessing for enhanced functional properties

Julkaisussa: Current Opinion in Food Science
Tekijät: Coda, Rossana; Katina, Kati Kristiina; Rizzello, Carlo G.
Tekijöiden määrä: 3
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
JUFO-ID: 82758
Julkaisuvuosi: 2015
ISSN: 2214-7993
Emojulkaisun nimi: Current Opinion in Food Science
Volyymi: 1
Sivunumerot: 50 - 55
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Koulutusala: Maatalous metsätieteellinen
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Katina, Kati Kristiina - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Coda, Rossana - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Sarja: Current Opinion in Food Science
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.cofs.2014.11.007
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos