Rye products and prevention of type 2 diabetes

Julkaisussa: Rye and health
Tekijät: Landberg Rikard, Kolehmainen Marjukka, Poutanen Kaisa, Mykkänen Hannu, Hallmans Göran
Tekijöiden määrä: 5
Julkaisutyyppi: A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa
Julkaisufoorumiluokka : 0
JUFO-ID: 8323
Julkaisija: AACC International
Julkaisuvuosi: 2014
Emojulkaisun nimi: Rye and health
Sivunumerot: 205 - 225
Tieteenala: Lääke- ja terveystieteet
Terveystiede
Koulutusala: Terveystieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Mykkänen, Hannu - Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos / Kansanterveystiede ja kliininen ravitsemustiede
Kolehmainen, Jaana Marjukka - Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos / Kansanterveystiede ja kliininen ravitsemustiede
Poutanen, Kaisa Sinikka - Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos / Kansanterveystiede ja kliininen ravitsemustiede
Organisaation sisäinen affiliaatio: Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos