Effects of pH and microbial composition on odour in food waste composting

Julkaisussa: Waste Management
Tekijät: Sundberg, Cecilia ; Yu, Dan; Franke-Whittle, Ingrid; Kauppi, Sari; Smårs, Sven; Insam, Heribert; Romantschuk, Martin; Jönsson, Håkan
Tekijöiden määrä: 8
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 68911
Julkaisuvuosi: 2013
ISSN: 0956-053X
Emojulkaisun nimi: Waste Management
Volyymi: 33
Numero: 1
Sivunumerot: 204 - 211
Tieteenala: Luonnontieteet
Ympäristötiede
Koulutusala: Luonnontieteellinen
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Yu, Dan - Helsingin yliopisto, Ympäristötieteiden laitos
Romantschuk, Martin - Helsingin yliopisto, Ympäristötieteiden laitos
Kauppi, Sari - Helsingin yliopisto, Ympäristötieteiden laitos
Sarja: Waste Management
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.wasman.2012.09.017
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Ympäristötieteiden laitos