Changes in bran structure by bioprocessing with enzymes and yeast modifies the in vitro digestibility and fermentability of bran protein and dietary fibre complex

Tekijät: Nordlund E, Katina K, Aura A-M, Poutanen K
Tekijöiden määrä: 4
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 3
JUFO-ID: 59836
Julkaisuvuosi: 2013
ISSN: 0733-5210
Volyymi: 58
Sivunumerot: 200 - 208
Tieteenala: Luonnontieteet
Kemia
Koulutusala: Terveystieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Poutanen, Kaisa Sinikka - Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos / Kliininen ravitsemustiede
Sarja: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.jcs.2013.05.006
Organisaation sisäinen affiliaatio: Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos