Commercial processed food may have endocrine-disrupting potential: soy-based ingredients making the difference

Julkaisussa: Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Tekijät: Omoruyi, Iyekhoetin Matthew; Kabiersch, Grit; Pohjanvirta, Raimo
Tekijöiden määrä: 3
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 56239
Julkaisuvuosi: 2013
ISSN: 1944-0049
Emojulkaisun nimi: Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Volyymi: 30
Numero: 10
Sivunumerot: 1722 - 1727
Tieteenala: Luonnontieteet
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Koulutusala: Luonnontieteellinen
Eläinlääketieteellinen
Sarja: Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Linkit: https://dx.doi.org/10.1080/19440049.2013.817025
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Helsingin yliopisto, Eläinlääketieteellinen tiedekunta
Helsingin yliopisto, Elintarvikehygienian