Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology

Tekijät: De Pilli, Teresa ; Derossi, A ; Talja, Riku; Jouppila, Kirsi; Severini, Carla
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 57899
Julkaisuvuosi: 2011
ISSN: 1466-8564
Volyymi: 12
Sivunumerot: 610 - 616
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Koulutusala: Maatalous metsätieteellinen
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Jouppila, Kirsi - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Sarja: Innovative Food Science and Emerging Technologies
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2011.07.011
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos