Effect of ultrasound and addition of bacterial product on hydrolysis of by-products from the meat-processing industry

Tekijät: Luste Sami; Vilhunen Sari; Luostarinen Sari
Tekijöiden määrä: 3
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 58006
Julkaisuvuosi: 2011
ISSN: 0964-8305
Volyymi: 65
Sivunumerot: 318 - 325
Tieteenala: Luonnontieteet
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Koulutusala: Luonnontieteellinen
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Luste, Sami Juhani - Itä-Suomen yliopisto, Ympäristötieteen laitos / Toiminta
Vilhunen, Sari Hannele - Itä-Suomen yliopisto, Ympäristötieteen laitos / Toiminta
Sarja: INTERNATIONAL BIODETERIORATION & BIODEGRADATION
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.ibiod.2010.12.004
Organisaation sisäinen affiliaatio: Itä-Suomen yliopisto, Ympäristötieteen laitos