Cross-linking of sodium caseinate-structured emulsion with transglutaminase alters postprandial metabolic and appetite responses in healthy young individuals

Tekijät: Juvonen, Kristiina R.; Macierzanka, Adam; Lille, Martina E.; Laaksonen, David E.; Mykkänen, Hannu M.; Niskanen, Leo K.; Pihlajamäki, Jussi; Mäkelä, Kari A.; Mills, Clare E. N.; Mackie, Alan R.; Malcolm, Paul; Herzig, Karl-Heinz; Poutanen, Kaisa S.; Karhunen, Leila J.
Tekijöiden määrä: 14
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 52700
Julkaisuvuosi: 2015
ISSN: 0007-1145
Volyymi: 114
Numero: 3
Sivunumerot: 418 - 429
Tieteenala: Lääke- ja terveystieteet
Biolääketieteet
Koulutusala: Lääketieteellinen
Terveystieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Mäkelä, Kari Antero - Oulun yliopisto, Biolääketieteellinen tutkimusyksikkö
Herzig, Karl-Heinz - Oulun yliopisto, Biolääketieteellinen tutkimusyksikkö
Mykkänen, Hannu - Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos / Kliininen lääketiede
Pihlajamäki, Jussi - Itä-Suomen yliopisto
Poutanen, Kaisa Sinikka - Itä-Suomen yliopisto
Karhunen, Leila Johanna - Itä-Suomen yliopisto
Niskanen, Leo - Itä-Suomen yliopisto
Juvonen, Rauni Kristiina - Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos / Kansanterveystiede ja kliininen ravitsemustiede
Niskanen, Leo - Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus, LTIY
Sarja: British journal of nutrition
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1017/S0007114515001737
Organisaation sisäinen affiliaatio: Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus, LTIY Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos Oulun yliopisto, Biolääketieteellinen tutkimusyksikkö