Impact of Enzymatic and Microbial Bioprocessing on Protein Modification and Nutritional Properties of Wheat Bran

Julkaisussa: Journal of Agricultural and Food Chemistry
Tekijät: Arte, Elisa Kristiina; Rizzello, Carlo G.; Verni, Michela; Nordlund, Emilia; Katina, Kati Kristiina; Coda, Rossana
Tekijöiden määrä: 6
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 59498
Julkaisuvuosi: 2015
ISSN: 0021-8561
1520-5118
Emojulkaisun nimi: Journal of Agricultural and Food Chemistry
Volyymi: 63
Numero: 39
Sivunumerot: 8685 - 8693
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Koulutusala: Maatalous metsätieteellinen
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Nordlund, Emilia - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Arte, Elisa Kristiina - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Katina, Kati Kristiina - Helsingin yliopisto
Coda, Rossana - Helsingin yliopisto
Sarja: Journal of agricultural and food chemistry
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1021/acs.jafc.5b03495
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy, BA3142