Release of small phenolic compounds from brewer's spent grain and its lignin fractions by human intestinal microbiota in vitro

Tekijät: Aura, Anna-Marja; Niemi, Piritta; Niemelä, Klaus; Mattila, Ismo; Smeds, Annika; Tamminen, Tarja; Faulds, Craig; Buchert, Johanna; Poutanen, Kaisa
Tekijöiden määrä: 9
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 3
JUFO-ID: 59498
Julkaisuvuosi: 2013
ISSN: 0021-8561
Volyymi: 61
Sivunumerot: 9744 - 9753
Tieteenala: Luonnontieteet
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Koulutusala: Terveystieteet
Teknillistieteellinen
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Smeds, Annika - Åbo Akademi
Poutanen, Kaisa Sinikka - Itä-Suomen yliopisto
Sarja: Journal of agricultural and food chemistry
Linkit: https://dx.doi.org/10.1021/jf4024195
Organisaation sisäinen affiliaatio: Åbo Akademi, Trä- och papperskemi Itä-Suomen yliopisto, Lääketieteen laitos