Consumption of chokeberry (Aronia mitschurinii) products modestly lowered blood pressure and reduced low-grade inflammation in patients with mildly elevated blood pressure

Julkaisussa: Nutrition Research
Tekijät: Loo, Britt-Marie; Erlund, Iris; Koli, Raika; Puukka, Pauli; Hellstrom, Jarkko; Wähälä, Kristiina; Mattila, Pirjo; Jula, Antti
Tekijöiden määrä: 8
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 64315
Julkaisuvuosi: 2016
ISSN: 0271-5317
Emojulkaisun nimi: Nutrition Research
Volyymi: 36
Numero: 11
Sivunumerot: 1222 - 1230
Tieteenala: Luonnontieteet
Kemia
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Wähälä, Kristiina - Helsingin yliopisto
Koli, Raika - Helsingin yliopisto
Jula, Antti - Turun yliopisto, Kliinisen laitoksen yhteiset
Loo, Britt-Marie - Turun yliopisto, Kliininen kemia
Wähälä, Kristiina - Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue
Koli, Raika - Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue
Hellström, Jarkko - Luonnonvarakeskus
Mattila, Pirjo - Luonnonvarakeskus
Sarja: nutrition research
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.nutres.2016.09.005
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekunta Turun yliopisto, Kliininen kemia Turun yliopisto, Kliinisen laitoksen yhteiset Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta Helsingin yliopisto, Lääketieteellinen tiedekunta