Surface-enhanced Raman spectroscopy for identification and discrimination of beverage spoilage yeasts using patterned substrates and gold nanoparticles
Tekijät: | Uusitalo, Sanna; Popov, Alexey; Ryabchikov, Yury V.; Bibikova, Olga; Alakomi, Hanna-Leena; Juvonen, Riikka; Kontturi, Ville; Siitonen, Samuli; Kabashin, Andrei; Meglinski, Igor; Hiltunen, Jussi; Laitila, Arja |
---|---|
Tekijöiden määrä: | 12 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 1 |
JUFO-ID: | 60439 |
Julkaisuvuosi: |
2017 |
ISSN: |
0260-8774 1873-5770 |
Volyymi: | 212 |
Sivunumerot: | 47 - 54 |
Tieteenala: |
Tekniikka Sähkö-, automaatio- ja tietoliikennetekniikka, elektroniikka |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Popov, Alexey Petrovich - Oulun yliopisto, Optoelektroniikka ja mittaustekniikka Meglinski, Igor - Oulun yliopisto, Optoelektroniikka ja mittaustekniikka Bibikova, Olga - Oulun yliopisto, Optoelektroniikka ja mittaustekniikka Laitila, Arja - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Alakomi, Hanna-Leena - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Hiltunen, Jussi - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Juvonen, Riikka - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Uusitalo, Sanna - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy |
Sarja: |
journal food engineering |
Aiheet: | |
Linkit: |
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019043013665 https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.05.007 https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.05.007 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Oulun yliopisto, Optoelektroniikka ja mittaustekniikka |