Surface-enhanced Raman spectroscopy for identification and discrimination of beverage spoilage yeasts using patterned substrates and gold nanoparticles

Tekijät: Uusitalo, Sanna; Popov, Alexey; Ryabchikov, Yury V.; Bibikova, Olga; Alakomi, Hanna-Leena; Juvonen, Riikka; Kontturi, Ville; Siitonen, Samuli; Kabashin, Andrei; Meglinski, Igor; Hiltunen, Jussi; Laitila, Arja
Tekijöiden määrä: 12
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 60439
Julkaisuvuosi: 2017
ISSN: 0260-8774
1873-5770
Volyymi: 212
Sivunumerot: 47 - 54
Tieteenala: Tekniikka
Sähkö-, automaatio- ja tietoliikennetekniikka, elektroniikka
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Popov, Alexey Petrovich - Oulun yliopisto, Optoelektroniikka ja mittaustekniikka
Meglinski, Igor - Oulun yliopisto, Optoelektroniikka ja mittaustekniikka
Bibikova, Olga - Oulun yliopisto, Optoelektroniikka ja mittaustekniikka
Laitila, Arja - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Alakomi, Hanna-Leena - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Hiltunen, Jussi - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Juvonen, Riikka - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Uusitalo, Sanna - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sarja: journal food engineering
Aiheet:
Linkit: http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019043013665
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.05.007
https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.05.007
Organisaation sisäinen affiliaatio: Oulun yliopisto, Optoelektroniikka ja mittaustekniikka