Bioprocessing of bran with exopolysaccharide producing microorganisms as a tool to improve expansion and textural properties of extruded cereal foams with high dietary fibre content
Julkaisussa: | LWT-Food Science and Technology |
---|---|
Tekijät: | Nikinmaa, Markus; Alam, Syed Ariful; Raulio, Mari; Katina, Kati; Kajala, Ilkka; Nordlund, Emilia; Sozer, Nesli |
Tekijöiden määrä: | 7 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 1 |
JUFO-ID: | 62813 |
Julkaisuvuosi: |
2017 |
ISSN: |
0023-6438 1096-1127 |
Emojulkaisun nimi: |
LWT-Food Science and Technology |
Volyymi: | 77 |
Sivunumerot: | 170 - 177 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Katina, Kati - Helsingin yliopisto Alam, Syed Ariful - Helsingin yliopisto Nordlund, Emilia - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Kajala, Ilkka - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Katina, Kati - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Raulio, Mari - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Nikinmaa, Markus - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Sozer, Nesli - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Alam, Syed Ariful - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy |
Sarja: |
lwt food science technology |
Aiheet: | |
Linkit: |
https://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2016.11.041 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta |