Bioprocessing of bran with exopolysaccharide producing microorganisms as a tool to improve expansion and textural properties of extruded cereal foams with high dietary fibre content

Julkaisussa: LWT-Food Science and Technology
Tekijät: Nikinmaa, Markus; Alam, Syed Ariful; Raulio, Mari; Katina, Kati; Kajala, Ilkka; Nordlund, Emilia; Sozer, Nesli
Tekijöiden määrä: 7
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 62813
Julkaisuvuosi: 2017
ISSN: 0023-6438
1096-1127
Emojulkaisun nimi: LWT-Food Science and Technology
Volyymi: 77
Sivunumerot: 170 - 177
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Nordlund, Emilia - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Kajala, Ilkka - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Katina, Kati - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Raulio, Mari - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Nikinmaa, Markus - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sozer, Nesli - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Alam, Syed Ariful - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Katina, Kati - Helsingin yliopisto
Alam, Syed Ariful - Helsingin yliopisto
Sarja: lwt food science technology
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2016.11.041
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta