Affective responses to sweet products and sweet solution in British and Finnish adults

Julkaisussa: Food Quality and Preference
Tekijät: Tuorila, Hely ; Keskitalo-Vuokko, Kaisu; Perola, Markus; Spector, Tim; Kaprio, Jaakko
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 56259
Julkaisuvuosi: 2017
ISSN: 0950-3293
Emojulkaisun nimi: Food Quality and Preference
Volyymi: 62
Sivunumerot: 128 - 136
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Tuorila, Hely - Helsingin yliopisto
Kaprio, Jaakko - Helsingin yliopisto
Keskitalo-Vuokko, Kaisu - Helsingin yliopisto
Tuorila, Hely - Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue
Kaprio, Jaakko - Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue
Keskitalo-Vuokko, Kaisu - Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue
Sarja: food quality preference
Linkit: http://hdl.handle.net/10138/309040
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodqual.2017.06.021
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta Helsingin yliopisto, Lääketieteellinen tiedekunta