Hypocholesterolemic Effect of the Lignin-Rich Insoluble Residue of Brewer's Spent Grain in Mice Fed a High-Fat Diet:

Tekijät: Raza, Ghulam Shere; Maukonen, Johanna; Mäkinen, Markus; Niemi, Piritta; Niiranen, Laura; Hibberd, Ashley A.; Poutanen, Kaisa; Buchert, Johanna; Herzig, Karl-Heinz
Tekijöiden määrä: 9
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 59498
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 0021-8561
1520-5118
Volyymi: 67
Numero: 4
Sivunumerot: 1104 - 1114
Tieteenala: Luonnontieteet
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Raza, Ghulam Shere - Oulun yliopisto, Biolääketieteellinen tutkimusyksikkö
Herzig, Karl-Heinz - Oulun yliopisto, Biolääketieteellinen tutkimusyksikkö
Niiranen, Laura Marjo Tiia - Oulun yliopisto, Biolääketieteellinen tutkimusyksikkö
Mäkinen, Markus Juhana - Oulun yliopisto, Syövän ja translationaalisen lääketieteen tutkimyksikkö
Buchert, Johanna - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Maukonen, Johanna - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen, Kaisa - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Niemi, Piritta - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Buchert, Johanna - Luonnonvarakeskus, Palveluryhmät / Esikunta/Pääjohtaja (4100610110)
Mäkinen, Markus - Oulun yliopistollisen sairaalan erityisvastuualue
Sarja: journal agricultural food chemistry
Aiheet:
Linkit: https://doi.org/10.1021/acs.jafc.8b05770
https://dx.doi.org/10.1021/acs.jafc.8b05770
Organisaation sisäinen affiliaatio: Oulun yliopisto, Biolääketieteellinen tutkimusyksikkö Oulun yliopisto, Syövän ja translationaalisen lääketieteen tutkimyksikkö Luonnonvarakeskus, Palveluryhmät