Impact of in situ produced exopolysaccharides on rheology and texture of fava bean protein concentrate

Julkaisussa: Food Research International
Tekijät: Xu, Yan; Coda, Rossana; Holopainen-Mantila, Ulla; Laitila, Arja; Katina, Kati; Tenkanen, Maija
Tekijöiden määrä: 6
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 56260
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 0963-9969
Emojulkaisun nimi: Food Research International
Volyymi: 115
Sivunumerot: 191 - 199
Tieteenala: Luonnontieteet
Ekologia, evoluutiobiologia
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Laitila, Arja - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Holopainen-Mantila, Ulla - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Katina, Kati - Helsingin yliopisto
Tenkanen, Maija - Helsingin yliopisto
Coda, Rossana - Helsingin yliopisto
Xu, Yan - Helsingin yliopisto
Sarja: food research international
Aiheet:
Linkit: http://hdl.handle.net/10138/303619
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.08.054
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2018.08.054
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta