Characterization of indigenous Pediococcus pentosaceus, Leuconostoc kimchii, Weissella cibaria and Weissella confusa for faba bean bioprocessing

Julkaisussa: International Journal of Food Microbiology
Tekijät: Rizzello, Carlo G.; Coda, Rossana; Wang, Yaqin; Verni, Michela; Kajala, Ilkka; Katina, Kati; Laitila, Arja
Tekijöiden määrä: 7
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 3
JUFO-ID: 58451
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 0168-1605
1879-3460
Emojulkaisun nimi: International Journal of Food Microbiology
Volyymi: 302
Sivunumerot: 24 - 34
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Katina, Kati - Helsingin yliopisto
Coda, Rossana - Helsingin yliopisto
Wang, Yaqin - Helsingin yliopisto
Laitila, Arja - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Kajala, Ilkka - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sarja: international journal food microbiology
Aiheet:
Linkit: http://hdl.handle.net/10138/315012
https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.08.014
https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.08.014
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta