Characterization of indigenous Pediococcus pentosaceus, Leuconostoc kimchii, Weissella cibaria and Weissella confusa for faba bean bioprocessing
Julkaisussa: | International Journal of Food Microbiology |
---|---|
Tekijät: | Rizzello, Carlo G.; Coda, Rossana; Wang, Yaqin; Verni, Michela; Kajala, Ilkka; Katina, Kati; Laitila, Arja |
Tekijöiden määrä: | 7 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 3 |
JUFO-ID: | 58451 |
Julkaisuvuosi: |
2019 |
ISSN: |
0168-1605 1879-3460 |
Emojulkaisun nimi: |
International Journal of Food Microbiology |
Volyymi: | 302 |
Sivunumerot: | 24 - 34 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Katina, Kati - Helsingin yliopisto Coda, Rossana - Helsingin yliopisto Wang, Yaqin - Helsingin yliopisto Laitila, Arja - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Kajala, Ilkka - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy |
Sarja: |
international journal food microbiology |
Aiheet: | |
Linkit: |
http://hdl.handle.net/10138/315012 https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.08.014 https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.08.014 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |