Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing

Tekijät: Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian
Tekijöiden määrä: 11
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 56257
Julkaisuvuosi: 2021
ISSN: 0740-0020
Volyymi: 94
Tieteenala: Tekniikka
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Nikulin, Jarkko - Oulun yliopisto, Kemiallinen prosessitekniikka
Mikkelson, Atte - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Gibson, Brian - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sohlberg, Elina - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Magalhaes, Frederico - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Nikulin, Jarkko - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Krogerus, Kristoffer - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Nuppunen-Puputti, Maija - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Juvonen, Riikka - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sarja: food microbiology
Aiheet:
Linkit: https://doi.org/10.1016/j.fm.2020.103629
https://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2020.103629
Organisaation sisäinen affiliaatio: Oulun yliopisto, Kemiallinen prosessitekniikka