Starch-lipid complex formation during extrusion-cooking of model system (rice starch and oleic acid) and real food (rice starch and pistachio nut flour)

Julkaisussa: European Food Research and Technology
Tekijät: De Pilli, Teresa; Derossi, A.; Talja, Riku A.; Jouppila, Kirsi; Severini, Carla
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 55659
Julkaisuvuosi: 2012
ISSN: 1438-2377
Emojulkaisun nimi: European Food Research and Technology
Volyymi: 234
Numero: 3
Sivunumerot: 517 - 525
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Koulutusala: Maatalous metsätieteellinen
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Jouppila, Kirsi - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Talja, Riku A. - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Sarja: European Food Research and Technology
Linkit: https://dx.doi.org/10.1007/s00217-012-1662-6
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos