Differences Among Total and In Vitro Digestible Phosphorus Content of Plant Foods and Beverages

Julkaisussa: Journal of Renal Nutrition
Tekijät: Karp, Heini; Ekholm, Päivi; Kemi, Virpi; Itkonen, Suvi; Hirvonen, Tero; Närkki, Silja; Lamberg-Allardt, Christel
Tekijöiden määrä: 7
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 61542
Julkaisuvuosi: 2012
ISSN: 1051-2276
Emojulkaisun nimi: Journal of Renal Nutrition
Volyymi: 22
Numero: 4
Sivunumerot: 416 - 422
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Koulutusala: Maatalous metsätieteellinen
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Lamberg-Allardt, Christel - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Karp, Heini - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Ekholm, Päivi - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Itkonen, Suvi - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Kemi, Virpi - Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Sarja: Journal of Renal Nutrition
Linkit: https://dx.doi.org/10.1053/j.jrn.2011.04.004
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos