Kestävä kehitys ravintolatoiminnassa

Julkaisussa: Uudenmaan aluetta palvelemassa ja kehittämässä. Artikkeleita restonomikoulutuksesta
Tekijät: Guilland, Auli; Lybäck, Henry
Tekijöiden määrä: 2
Kieli: suomi
Julkaisutyyppi: D2 Artikkeli ammatillisessa käsi- tai opaskirjassa tai ammatillisessa tietojärjestelmässä, taikka oppikirja-aineisto
Julkaisija: Laurea-ammattikorkeakoulu
Julkaisuvuosi: 2016
ISSN: 2242-5241
Emojulkaisun nimi: Uudenmaan aluetta palvelemassa ja kehittämässä. Artikkeleita restonomikoulutuksesta
Numero: 69
Sivunumerot: 92 - 99
Tieteenala: Yhteiskuntatieteet
Muut yhteiskuntatieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Guilland, Auli - Laurea-ammattikorkeakoulu, Matkailu- ja palveluliiketoiminta
Lybäck, Henry - Laurea-ammattikorkeakoulu, Matkailu- ja palveluliiketoiminta
Sarja: Laurea Julkaisut I Laurea Publications
Linkit: 0
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-799-443-9
Organisaation sisäinen affiliaatio: Laurea-ammattikorkeakoulu, Matkailu- ja palveluliiketoiminta