Foods for Special Dietary Needs:Non-dairy Plant-based Milk Substitutes and Fermented Dairy-type Products

Julkaisussa: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Tekijät: Makinen, Outi Elina; Wanhalinna, Viivi; Zannini, Emanuele; Arendt, Elke Karin
Tekijöiden määrä: 4
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 54224
Julkaisuvuosi: 2016
ISSN: 1040-8398
Emojulkaisun nimi: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Volyymi: 56
Numero: 3
Sivunumerot: 339 - 349
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Wanhalinna, Viivi - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1080/10408398.2012.761950
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta