Retardation of oxidation by residual phytate in purified cereal beta-glucans
Julkaisussa: | Food Hydrocolloids |
---|---|
Tekijät: | Wang, Yujie; Maina, Henry Ndegwa; Ekholm, Päivi Inkeri; Lampi, Anna-Maija; Sontag-Strohm, Tuula Stina |
Tekijöiden määrä: | 5 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 2 |
JUFO-ID: | 56255 |
Julkaisuvuosi: |
2017 |
ISSN: |
0268-005X |
Emojulkaisun nimi: |
Food Hydrocolloids |
Volyymi: | 66 |
Sivunumerot: | 161 - 167 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Lampi, Anna-Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta Maina, Henry Ndegwa - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta Ekholm, Päivi Inkeri - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta Sontag-Strohm, Tuula Stina - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta Wang, Yujie - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta |
Sarja: |
Food Hydrocolloids |
Aiheet: | |
Linkit: |
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.11.019 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta |