Retardation of oxidation by residual phytate in purified cereal beta-glucans

Julkaisussa: Food Hydrocolloids
Tekijät: Wang, Yujie; Maina, Henry Ndegwa; Ekholm, Päivi Inkeri; Lampi, Anna-Maija; Sontag-Strohm, Tuula Stina
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 56255
Julkaisuvuosi: 2017
ISSN: 0268-005X
Emojulkaisun nimi: Food Hydrocolloids
Volyymi: 66
Sivunumerot: 161 - 167
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Lampi, Anna-Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Maina, Henry Ndegwa - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Ekholm, Päivi Inkeri - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Sontag-Strohm, Tuula Stina - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Wang, Yujie - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Food Hydrocolloids
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.11.019
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta