Partial Least Squares Regression Modeling of Physical and Chemical Properties of Corn-Based Snacks Containing Kañiwa and Lupine

Julkaisussa: Journal of Food Process Engineering
Tekijät: Diaz, Jose Martin Ramos; Sundarrajan, Lakshminarasimhan; Kariluoto, Susanna; Lampi, Anna-Maija; Tenitz, Seppo; Jouppila, Kirsi
Tekijöiden määrä: 6
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 60441
Julkaisuvuosi: 2017
ISSN: 1745-4530
0145-8876
Emojulkaisun nimi: Journal of Food Process Engineering
Volyymi: 40
Numero: 2
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Lampi, Anna-Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Diaz, Jose Martin Ramos - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Jouppila, Kirsi - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Tenitz, Seppo - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Kariluoto, Susanna - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Journal of Food Process Engineering
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1111/jfpe.12396
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta