Formal and Non-Formal Methods in Food Chemistry and Engineering Education

Julkaisussa: Science within Food: Up-to-date Advances on Research and Educational Ideas
Tekijä: H. Kautola, K. Hölttä, S. Mahlamäki-Kultanen
Julkaisutyyppi: A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa
Julkaisufoorumiluokka : 0
JUFO-ID: 7202
Julkaisija: Formatex Research Center
Julkaisuvuosi: 2017
Emojulkaisun nimi: Science within Food: Up-to-date Advances on Research and Educational Ideas
Sivunumerot: 117 - 119
Tieteenala: Tekniikka
Teollinen bioteknologia
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Kautola, Helena - Hämeen ammattikorkeakoulu, Biotalous
Mahlamäki-Kultanen, Seija - Hämeen ammattikorkeakoulu, Biotalous
Sarja: Food Science Book Series
Linkit: http://www.formatex.info/foodscience1/book/117-119.pdf
Organisaation sisäinen affiliaatio: Hämeen ammattikorkeakoulu, Biotalous