Fusarium Profiling and Barley Malt Gushing Propensity

Tekijät: Virkajärvi, Vertti; Sarlin, Tuija; Laitila, Arja
Tekijöiden määrä: 3
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 61843
Julkaisija: American Society of Brewing Chemists
Julkaisuvuosi: 2017
ISSN: 0361-0470
1943-7854
Volyymi: 75
Numero: 3
Sivunumerot: 181 - 192
Tieteenala: Tekniikka
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Laitila, Arja - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sarlin, Tuija - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Virkajärvi, Vertti - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sarja: Journal of the American Society of Brewing Chemists
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1094/ASBCJ-2017-3321-01
suborganization 0/Tutkimuslaitos/
1/Tutkimuslaitos/Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy/
institution Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
org_id 78205
title Fusarium Profiling and Barley Malt Gushing Propensity
spellingShingle Fusarium Profiling and Barley Malt Gushing Propensity
barley
malt
Fusarium
gushing
hydrophobin
polymerase chain reaction (PCR)
Journal of the American Society of Brewing Chemists
Laitila, Arja
title_full Fusarium Profiling and Barley Malt Gushing Propensity
title_fullStr Fusarium Profiling and Barley Malt Gushing Propensity
title_full_unstemmed Fusarium Profiling and Barley Malt Gushing Propensity
title_sort FUSARIUM PROFILING AND BARLEY MALT GUSHING PROPENSITY
title_short Fusarium Profiling and Barley Malt Gushing Propensity
author_additional Virkajärvi, Vertti; Sarlin, Tuija; Laitila, Arja
n_contributors 3
n_contributors_class 3
container_start_page 181
container_end_page 192
topic barley barley
malt malt
Fusarium Fusarium
gushing gushing
hydrophobin hydrophobin
polymerase chain reaction (PCR) polymerase chain reaction (PCR)
jufo_series 61843
jufo_class 1
series Journal of the American Society of Brewing Chemists
seriesStr Journal of the American Society of Brewing Chemists
issn 0361-0470
1943-7854
container_volume 75
container_issue 3
publisher American Society of Brewing Chemists
okm_publication_type A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
1/TYPE_A/TYPE_A1/
okm_primary_field_of_science Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
1/Tekniikka/Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka/
okm_secondary_field_of_science Ympäristötekniikka
Teollinen bioteknologia
icop 0
language iso_639_2_eng englanti
open_access RT_0 Ei rinnakkaistallennettu
author Laitila, Arja
author2 Laitila, Arja
Sarlin, Tuija
Virkajärvi, Vertti
local_author Laitila, Arja
Sarlin, Tuija
Virkajärvi, Vertti
local_author3 Laitila, Arja
Laitila, A.
Sarlin, Tuija
Sarlin, T.
Virkajärvi, Vertti
Virkajärvi, V.
local_author2 Laitila, Arja - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sarlin, Tuija - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Virkajärvi, Vertti - Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
publishDate 2017
url https://dx.doi.org/10.1094/ASBCJ-2017-3321-01
doi https://dx.doi.org/10.1094/ASBCJ-2017-3321-01
id 0284349517
last_indexed 2020-02-27T01:09:38Z
_version_ 1659642659559440384
score 13,214371