Functional food applications of dextran from Weissella cibaria RBA12 from pummelo (Citrus maxima)
Julkaisussa: | International Journal of Food Microbiology |
---|---|
Tekijät: | Baruah, Rwivoo; Maina, Ndegwa H.; Katina, Kati; Juvonen, Riikka; Goyal, Arun |
Tekijöiden määrä: | 5 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 3 |
JUFO-ID: | 58451 |
Julkaisuvuosi: |
2017 |
ISSN: |
0168-1605 1879-3460 |
Emojulkaisun nimi: |
International Journal of Food Microbiology |
Volyymi: | 242 |
Sivunumerot: | 124 - 131 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Katina, Kati - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta Maina, Ndegwa H. - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta |
Sarja: |
International Journal of Food Microbiology |
Aiheet: | |
Linkit: |
https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2016.11.012 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta |