Functional food applications of dextran from Weissella cibaria RBA12 from pummelo (Citrus maxima)

Julkaisussa: International Journal of Food Microbiology
Tekijät: Baruah, Rwivoo; Maina, Ndegwa H.; Katina, Kati; Juvonen, Riikka; Goyal, Arun
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 3
JUFO-ID: 58451
Julkaisuvuosi: 2017
ISSN: 0168-1605
1879-3460
Emojulkaisun nimi: International Journal of Food Microbiology
Volyymi: 242
Sivunumerot: 124 - 131
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Katina, Kati - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Maina, Ndegwa H. - Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: International Journal of Food Microbiology
Aiheet:
NMR
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2016.11.012
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous- metsätieteellinen tiedekunta