Vitamin D Fortification of Fluid Milk Products and Their Contribution to Vitamin D Intake and Vitamin D Status in Observational Studies-A Review

Julkaisussa: Nutrients
Tekijät: Itkonen, Suvi T.; Erkkola, Maijaliisa; Lamberg-Allardt, Christel J. E.
Tekijöiden määrä: 3
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 77023
Julkaisuvuosi: 2018
ISSN: 2072-6643
Emojulkaisun nimi: Nutrients
Volyymi: 10
Numero: 8
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Lamberg-Allardt, Christel J. E. - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Erkkola, Maijaliisa - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Itkonen, Suvi T. - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Nutrients
Aiheet:
Linkit: http://hdl.handle.net/10138/298890
https://dx.doi.org/10.3390/nu10081054
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta