Impact of thermochemical pre-treatment and carbohydrate and protein hydrolyzing enzyme treatment on fractionation of protein and lignin from brewer's spent grain

Tekijät: Rommi, Katariina; Niemi, Piritta; Kemppainen, Katariina; Kruus, Kristiina
Tekijöiden määrä: 4
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 59836
Julkaisuvuosi: 2018
ISSN: 0733-5210
Volyymi: 79
Sivunumerot: 168 - 173
Tieteenala: Luonnontieteet
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Sarja: Journal of Cereal Science
Aiheet:
BSG
Linkit: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2017.10.005
https://dx.doi.org/10.1016/j.jcs.2017.10.005