Plant cells as food: A concept taking shape

Tekijät: Nordlund, Emilia; Lille, Martina; Silventoinen, Pia; Nygren, Heli; Seppänen-Laakso, Tuulikki; Mikkelson, Atte; Aura, Anna-Marja; Heiniö, Raija-Liisa; Nohynek, Liisa; Puupponen-Pimiä, Riitta; Rischer, Heiko
Tekijöiden määrä: 11
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 56260
Julkaisuvuosi: 2018
ISSN: 0963-9969
Volyymi: 107
Sivunumerot: 297 - 305
Tieteenala: Tekniikka
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Sarja: Food Research International
Aiheet:
Linkit: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.045
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.045