Applicability of protein and fiber-rich food materials in extrusion-based 3D printing

Tekijät: Lille, Martina; Nurmela, Asta; Nordlund, Emilia; Metsä-Kortelainen, Sini; Sözer, Nesli
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 60439
Julkaisuvuosi: 2018
ISSN: 0260-8774
Volyymi: 220
Numero: April
Sivunumerot: 20 - 27
Tieteenala: Tekniikka
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Sarja: Journal of Food Engineering
Aiheet:
Linkit: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.04.034
https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.04.034