Ruokaketjun innovatiivisuuden kehittäminen alueellisella yhteistyöllä

Julkaisussa: Seinäjoen ammattikorkeakoulu monipuolisena vaikuttajana
Tekijät: Mäntymaa, Soila; Portti, Anu
Tekijöiden määrä: 2
Kieli: suomi
Julkaisutyyppi: D2 Artikkeli ammatillisessa käsi- tai opaskirjassa tai ammatillisessa tietojärjestelmässä, taikka oppikirja-aineisto
JUFO-ID: 76822
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Julkaisuvuosi: 2018
ISSN: 1456-1735
Emojulkaisun nimi: Seinäjoen ammattikorkeakoulu monipuolisena vaikuttajana
Numero: 30
Sivunumerot: 276 - 285
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Portti, Anu - Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Luonnonvara (maa- & metsätalousalat)
Mäntymaa, Soila - Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Luonnonvara (maa- & metsätalousalat)
Sarja: Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja. a, tutkimuksia
Aiheet:
Linkit: http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-7109-93-9
Organisaation sisäinen affiliaatio: Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Luonnonvara (maa- & metsätalousalat)