Effects of Processing on the Functionality of Cereal Polysaccharides

Julkaisussa: Cereal Foods World
Tekijät: Maina, Ndegwa H.; Katina, Kati
Tekijöiden määrä: 2
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
JUFO-ID: 53255
Julkaisuvuosi: 2018
ISSN: 0146-6283
Emojulkaisun nimi: Cereal Foods World
Volyymi: 63
Numero: 3
Sivunumerot: 114 - 115
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Katina, Kati - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Maina, Ndegwa H. - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Cereal Foods World
Aiheet:
OAT
Linkit: https://dx.doi.org/10.1094/CFW-63-3-0114
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta