Effects of Processing on the Functionality of Cereal Polysaccharides
Julkaisussa: | Cereal Foods World |
---|---|
Tekijät: | Maina, Ndegwa H.; Katina, Kati |
Tekijöiden määrä: | 2 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä |
JUFO-ID: | 53255 |
Julkaisuvuosi: |
2018 |
ISSN: |
0146-6283 |
Emojulkaisun nimi: |
Cereal Foods World |
Volyymi: | 63 |
Numero: | 3 |
Sivunumerot: | 114 - 115 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Katina, Kati - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Maina, Ndegwa H. - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |
Sarja: |
Cereal Foods World |
Aiheet: | |
Linkit: |
https://dx.doi.org/10.1094/CFW-63-3-0114 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |