Influence of dextran synthesized in situ on the rheological, technological and nutritional properties of whole grain pearl millet bread

Julkaisussa: Food Chemistry
Tekijät: Wang, Yaqin; Compaore-Sereme, Diarra; Sawadogo-Lingani, Hagretou; Coda, Rossana; Katina, Kati; Maina, Ndegwa Henry
Tekijöiden määrä: 6
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 56253
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 0308-8146
1873-7072
Emojulkaisun nimi: Food Chemistry
Volyymi: 285
Sivunumerot: 221 - 230
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Katina, Kati - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Maina, Ndegwa Henry - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Coda, Rossana - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Wang, Yaqin - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Food Chemistry
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.126
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta