Influence of dextran synthesized in situ on the rheological, technological and nutritional properties of whole grain pearl millet bread
Julkaisussa: | Food Chemistry |
---|---|
Tekijät: | Wang, Yaqin; Compaore-Sereme, Diarra; Sawadogo-Lingani, Hagretou; Coda, Rossana; Katina, Kati; Maina, Ndegwa Henry |
Tekijöiden määrä: | 6 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 2 |
JUFO-ID: | 56253 |
Julkaisuvuosi: |
2019 |
ISSN: |
0308-8146 1873-7072 |
Emojulkaisun nimi: |
Food Chemistry |
Volyymi: | 285 |
Sivunumerot: | 221 - 230 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Katina, Kati - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Maina, Ndegwa Henry - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Coda, Rossana - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Wang, Yaqin - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |
Sarja: |
Food Chemistry |
Aiheet: | |
Linkit: |
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.126 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |