Uusia proteiinilähteitä ruokaturvan ja ympäristön hyväksi

Tekijät: Pihlanto, Anne;Kuhmonen, Tuomas;Rinne, Marketta;Keskitalo, Marjo;Mattila, Pirjo;Silvasti, Tiina;Kurppa, Sirpa;Tahvonen, Raija;Pajari, Anne-Maria;Isokangas, Antti;Heikkilä, Juha;Rokka, Susanna;Tapiola, Titta
Tekijöiden määrä: 13
Kieli: suomi
Julkaisutyyppi: E3 Toimitettu yleistajuinen teos
Julkaisija: Luonnonvarakeskus, Luke
Julkaisuvuosi: 2018
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Maataloustiede
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Pihlanto, Anne - Luonnonvarakeskus, Maidontuotanto
Keskitalo, Marjo - Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu
Rinne, Marketta - Luonnonvarakeskus, Peltokasvien tuotanto
Mattila, Pirjo - Luonnonvarakeskus, Kestävyystutkimus ja indikaattorit
Kurppa, Sirpa - Luonnonvarakeskus, Viestintä- ja markkinointipalvelut
Linkit: http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201802133363
Organisaation sisäinen affiliaatio: Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu Luonnonvarakeskus, Peltokasvien tuotanto Luonnonvarakeskus, Maidontuotanto Luonnonvarakeskus, Viestintä- ja markkinointipalvelut Luonnonvarakeskus, Kestävyystutkimus ja indikaattorit