Uusia proteiinilähteitä ruokaturvan ja ympäristön hyväksi

Tekijät: Pihlanto, Anne;Kuhmonen, Tuomas;Rinne, Marketta;Keskitalo, Marjo;Mattila, Pirjo;Silvasti, Tiina;Kurppa, Sirpa;Tahvonen, Raija;Pajari, Anne-Maria;Isokangas, Antti;Heikkilä, Juha;Rokka, Susanna;Tapiola, Titta
Tekijöiden määrä: 13
Kieli: suomi
Julkaisutyyppi: E3 Toimitettu yleistajuinen teos
Julkaisija: Luonnonvarakeskus, Luke
Julkaisuvuosi: 2018
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Maataloustiede
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Pihlanto, Anne - Luonnonvarakeskus, Maidontuotanto
Keskitalo, Marjo - Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu
Rinne, Marketta - Luonnonvarakeskus, Peltokasvien tuotanto
Mattila, Pirjo - Luonnonvarakeskus, Kestävyystutkimus ja indikaattorit
Kurppa, Sirpa - Luonnonvarakeskus, Viestintä- ja markkinointipalvelut
Linkit: http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201802133363
Organisaation sisäinen affiliaatio: Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu Luonnonvarakeskus, Peltokasvien tuotanto Luonnonvarakeskus, Maidontuotanto Luonnonvarakeskus, Viestintä- ja markkinointipalvelut Luonnonvarakeskus, Kestävyystutkimus ja indikaattorit
suborganization 0/Tutkimuslaitos/
1/Tutkimuslaitos/Luonnonvarakeskus/
2/Tutkimuslaitos/Luonnonvarakeskus/Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu/
2/Tutkimuslaitos/Luonnonvarakeskus/Peltokasvien tuotanto/
2/Tutkimuslaitos/Luonnonvarakeskus/Maidontuotanto/
2/Tutkimuslaitos/Luonnonvarakeskus/Viestintä- ja markkinointipalvelut/
2/Tutkimuslaitos/Luonnonvarakeskus/Kestävyystutkimus ja indikaattorit/
institution Luonnonvarakeskus
org_id http://jukuri.luke.fi/handle/10024/541505
title Uusia proteiinilähteitä ruokaturvan ja ympäristön hyväksi
spellingShingle Uusia proteiinilähteitä ruokaturvan ja ympäristön hyväksi
Pihlanto, Anne
title_full Uusia proteiinilähteitä ruokaturvan ja ympäristön hyväksi
title_fullStr Uusia proteiinilähteitä ruokaturvan ja ympäristön hyväksi
title_full_unstemmed Uusia proteiinilähteitä ruokaturvan ja ympäristön hyväksi
title_sort UUSIA PROTEIINILÄHTEITÄ RUOKATURVAN JA YMPÄRISTÖN HYVÄKSI
title_short Uusia proteiinilähteitä ruokaturvan ja ympäristön hyväksi
author_additional Pihlanto, Anne;Kuhmonen, Tuomas;Rinne, Marketta;Keskitalo, Marjo;Mattila, Pirjo;Silvasti, Tiina;Kurppa, Sirpa;Tahvonen, Raija;Pajari, Anne-Maria;Isokangas, Antti;Heikkilä, Juha;Rokka, Susanna;Tapiola, Titta
n_contributors 13
n_contributors_class 11-20
publisher Luonnonvarakeskus, Luke
okm_publication_type E3 Toimitettu yleistajuinen teos
1/TYPE_E/TYPE_E3/
okm_primary_field_of_science Maataloustiede
1/Maatalous- ja metsätieteet/Maataloustiede/
okm_secondary_field_of_science Kotieläintiede, maitotaloustiede
Muut maataloustieteet
icop 0
language iso_639_2_fin suomi
open_access OA_1 OA-julkaisukanava
RT_0 Ei rinnakkaistallennettu
open_access2 OA_1 OA-julkaisukanava
author Pihlanto, Anne
author2 Pihlanto, Anne
Keskitalo, Marjo
Rinne, Marketta
Mattila, Pirjo
Tahvonen, Raija
Kurppa, Sirpa
local_author Pihlanto, Anne
Keskitalo, Marjo
Rinne, Marketta
Mattila, Pirjo
Tahvonen, Raija
Kurppa, Sirpa
local_author3 Pihlanto, Anne
Pihlanto, A.
Keskitalo, Marjo
Keskitalo, M.
Rinne, Marketta
Rinne, M.
Mattila, Pirjo
Mattila, P.
Tahvonen, Raija
Tahvonen, R.
Kurppa, Sirpa
Kurppa, S.
local_author2 Pihlanto, Anne - Luonnonvarakeskus, Maidontuotanto
Keskitalo, Marjo - Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu
Rinne, Marketta - Luonnonvarakeskus, Peltokasvien tuotanto
Mattila, Pirjo - Luonnonvarakeskus, Kestävyystutkimus ja indikaattorit
Kurppa, Sirpa - Luonnonvarakeskus, Viestintä- ja markkinointipalvelut
publishDate 2018
url http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201802133363
id 0339486618
last_indexed 2020-03-29T02:28:18Z
_version_ 1662456114688557056
score 13,358311