Flavonoids, anthocyanins, phenolamides, benzoxazinoids, lignans and alkylresorcinols in rye (Secale cereale) and some rye products

Tekijät: Pihlava, Juha-Matti;Hellström, Jarkko;Kurtelius, Tuula;Mattila, Pirjo
Tekijöiden määrä: 4
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 59836
Julkaisija: Elsevier
Julkaisuvuosi: 2018
ISSN: 0733-5210
Volyymi: 79
Sivunumerot: 183 - 192
Tieteenala: Luonnontieteet
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Hellström, Jarkko - Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu
Pihlava, Juha-Matti - Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu
Mattila, Pirjo - Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu
Sarja: Journal of Cereal Science
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.jcs.2017.09.009
Organisaation sisäinen affiliaatio: Luonnonvarakeskus, Elintarvikkeiden prosessointi ja laatu