Identification and structural analysis of cereal arabinoxylan-derived oligosaccharides by negative ionization HILIC-MS/MS
Julkaisussa: | Food Chemistry |
---|---|
Tekijät: | Juvonen, Minna Katriina; Kotiranta, Markus; Jokela, Jouni Kalevi; Tuomainen, Päivi; Tenkanen, Tiina Maija |
Tekijöiden määrä: | 5 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 2 |
JUFO-ID: | 56253 |
Julkaisuvuosi: |
2019 |
ISSN: |
0308-8146 1873-7072 |
Emojulkaisun nimi: |
Food Chemistry |
Volyymi: | 275 |
Sivunumerot: | 176 - 185 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Jokela, Jouni Kalevi - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Kotiranta, Markus - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Juvonen, Minna Katriina - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Tuomainen, Päivi - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Tenkanen, Tiina Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |
Sarja: |
Food Chemistry |
Aiheet: | |
Linkit: |
http://hdl.handle.net/10138/303617 https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.09.074 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |