Identification and structural analysis of cereal arabinoxylan-derived oligosaccharides by negative ionization HILIC-MS/MS

Julkaisussa: Food Chemistry
Tekijät: Juvonen, Minna Katriina; Kotiranta, Markus; Jokela, Jouni Kalevi; Tuomainen, Päivi; Tenkanen, Tiina Maija
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 56253
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 0308-8146
1873-7072
Emojulkaisun nimi: Food Chemistry
Volyymi: 275
Sivunumerot: 176 - 185
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Jokela, Jouni Kalevi - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Kotiranta, Markus - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Juvonen, Minna Katriina - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Tuomainen, Päivi - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Tenkanen, Tiina Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Food Chemistry
Aiheet:
MSN
Linkit: http://hdl.handle.net/10138/303617
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.09.074
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta