Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs

Julkaisussa: Carbohydrate Polymers
Tekijät: Shi, Qiao; Hou, Yaxi; Yan, Xu; Mørkeberg , Kristian B.R.; Tenkanen, Tiina Maija
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 53113
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 0144-8617
Emojulkaisun nimi: Carbohydrate Polymers
Volyymi: 208
Numero: s
Sivunumerot: 285 - 293
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Shi, Qiao - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Tenkanen, Tiina Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Yan, Xu - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Hou, Yaxi - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Carbohydrate Polymers
Aiheet:
Linkit: http://hdl.handle.net/10138/303567
https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2018.12.044
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta