Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs

Julkaisussa: Carbohydrate Polymers
Tekijät: Shi, Qiao; Hou, Yaxi; Yan, Xu; Mørkeberg , Kristian B.R.; Tenkanen, Tiina Maija
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 53113
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 0144-8617
Emojulkaisun nimi: Carbohydrate Polymers
Volyymi: 208
Numero: s
Sivunumerot: 285 - 293
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Shi, Qiao - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Tenkanen, Tiina Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Yan, Xu - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Hou, Yaxi - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Carbohydrate Polymers
Aiheet:
Linkit: http://hdl.handle.net/10138/303567
https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2018.12.044
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
suborganization 0/Yliopisto/
1/Yliopisto/Helsingin yliopisto/
2/Yliopisto/Helsingin yliopisto/Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta/
institution Helsingin yliopisto
org_id 16e97015-a6ca-41fd-aa50-42ce596479b8
title Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs
spellingShingle Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs
Levan
lactic acid bacterium
Exopolysaccharide
fructan
Levanase
Quantification
LACTOBACILLUS-REUTERI
WEISSELLA-CIBARIA
INULIN
Levansucrase
SUCROSE
FRUCTOSYLTRANSFERASE
POLYSACCHARIDES
INULOSUCRASE
Carbohydrate Polymers
Shi, Qiao
title_full Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs
title_fullStr Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs
title_full_unstemmed Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs
title_sort ENZYMATIC ANALYSIS OF LEVAN PRODUCED BY LACTIC ACID BACTERIA IN FERMENTED DOUGHS
title_short Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs
author_additional Shi, Qiao; Hou, Yaxi; Yan, Xu; Mørkeberg , Kristian B.R.; Tenkanen, Tiina Maija
n_contributors 5
n_contributors_class 4-5
container_start_page 285
container_end_page 293
topic Levan Levan
lactic acid bacterium lactic acid bacterium
Exopolysaccharide Exopolysaccharide
fructan fructan
Levanase Levanase
Quantification Quantification
LACTOBACILLUS-REUTERI LACTOBACILLUS-REUTERI
WEISSELLA-CIBARIA WEISSELLA-CIBARIA
INULIN INULIN
Levansucrase Levansucrase
SUCROSE SUCROSE
FRUCTOSYLTRANSFERASE FRUCTOSYLTRANSFERASE
POLYSACCHARIDES POLYSACCHARIDES
INULOSUCRASE INULOSUCRASE
jufo_series 53113
jufo_class 1
series Carbohydrate Polymers
seriesStr Carbohydrate Polymers
issn 0144-8617
container_volume 208
container_issue s
container_title Carbohydrate Polymers
container_titleStr Carbohydrate Polymers
okm_publication_type A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
1/TYPE_A/TYPE_A1/
okm_primary_field_of_science Muut maataloustieteet
1/Maatalous- ja metsätieteet/Muut maataloustieteet/
icop 1
language iso_639_2_eng englanti
open_access OA_2 Muu OA-saatavuus
RT_1 Rinnakkaistallennettu
open_access2 OA_2 Muu OA-saatavuus
RT_1 Rinnakkaistallennettu
id_in_source_db Scopus:85059183625; WOS:000455620300032
Scopus:85059183625; WOS:000455620300032
author Shi, Qiao
author2 Shi, Qiao
Tenkanen, Tiina Maija
Yan, Xu
Hou, Yaxi
local_author Shi, Qiao
Tenkanen, Tiina Maija
Yan, Xu
Hou, Yaxi
local_author3 Shi, Qiao
Shi, Q.

Tenkanen, Tiina Maija
Tenkanen, T.
Yan, Xu
Yan, X.
Hou, Yaxi
Hou, Y.
local_author2 Shi, Qiao - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Tenkanen, Tiina Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Yan, Xu - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Hou, Yaxi - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
orcid
publishDate 2019
country_of_origin 826
kv 1
url http://hdl.handle.net/10138/303567
https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2018.12.044
doi https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2018.12.044
id 0340471019
last_indexed 2021-01-17T01:39:49Z
_version_ 1689088572189048832
score 11,688986