Enzymatic analysis of levan produced by lactic acid bacteria in fermented doughs
Julkaisussa: | Carbohydrate Polymers |
---|---|
Tekijät: | Shi, Qiao; Hou, Yaxi; Yan, Xu; Mørkeberg , Kristian B.R.; Tenkanen, Tiina Maija |
Tekijöiden määrä: | 5 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 1 |
JUFO-ID: | 53113 |
Julkaisuvuosi: |
2019 |
ISSN: |
0144-8617 |
Emojulkaisun nimi: |
Carbohydrate Polymers |
Volyymi: | 208 |
Numero: | s |
Sivunumerot: | 285 - 293 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Shi, Qiao - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Tenkanen, Tiina Maija - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Yan, Xu - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Hou, Yaxi - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |
Sarja: |
Carbohydrate Polymers |
Aiheet: | |
Linkit: |
http://hdl.handle.net/10138/303567 https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2018.12.044 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |