Enzymatic cross-linking of ß-lactoglobulin in solution and at air-water interface: Structural constraints

Tekijät: Ercili-Cura, Dilek; Partanen, Riitta; Husband, F.; Ridout, M.; Macierzanka, A.; Lille, Martina; Boer, Harry; Lantto, Raija; Buchert, Johanna; Mackie, A.
Tekijöiden määrä: 10
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 2
JUFO-ID: 56255
Julkaisuvuosi: 2012
ISSN: 0268-005X
Volyymi: 28
Numero: 1
Sivunumerot: 1 - 9
Sarja: Food Hydrocolloids
Aiheet:
Linkit: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2011.11.010
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2011.11.010