(Bio)chemical reactions during high pressure/high temperature processing affect safety and quality of plant-based foods

Tekijät: Van der Plancken, I.; Verbeyst, L.; De Vleeschouwer, K.; Grauwet, T.; Heiniö, Raija-Liisa; Husband, F. A.; Lille, Martina; Machie, A. R.; Van Loey, A.; Viljanen, Kaarina; Hendrickx, M.
Tekijöiden määrä: 11
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 3
JUFO-ID: 68698
Julkaisuvuosi: 2012
ISSN: 0924-2244
Volyymi: 23
Numero: 1
Sivunumerot: 28 - 38
Sarja: Trends in Food Science and Technology
Linkit: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2011.08.004
https://dx.doi.org/10.1016/j.tifs.2011.08.004