Bioprocessing of wheat bran in whole wheat bread increases the bioavailability of phenolic acids in men and exerts anti-inflammatory effects ex vivo

Tekijät: Mateo Anson, N.; Aura, Anna-Marja; Selinheimo, Emilia; Mattila, Ismo; Poutanen, Kaisa; van den Bergh, R.; Havenaar, R.; Bast, A.; Haenen, G. R. M. M.
Tekijöiden määrä: 9
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
JUFO-ID: 61202
Julkaisuvuosi: 2011
ISSN: 0022-3166
Volyymi: 141
Numero: 1
Sivunumerot: 137 - 143
Tieteenala: Tekniikka
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Sarja: Journal of Nutrition
Linkit: https://doi.org/10.3945/jn.110.127720
https://dx.doi.org/10.3945/jn.110.127720