A customer value perspective to service experiences in restaurants

Tekijät: Yrjölä, M.; Rintamäki, T.; Saarijärvi, H.; Joensuu, J.; Kulkarni, G.
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 61569
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 0969-6989
Volyymi: 51
Sivunumerot: 91 - 101
Tieteenala: Yhteiskuntatieteet
Liiketaloustiede
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Saarijärvi, Hannu - Tampereen yliopisto, Johtamisen ja talouden tiedekunta
Joensuu, Johanna - Tampereen yliopisto, Johtamisen ja talouden tiedekunta
Yrjölä, Mika - Tampereen yliopisto, Johtamisen ja talouden tiedekunta
Rintamäki, Timo - Tampereen yliopisto, Johtamisen ja talouden tiedekunta
Sarja: Journal of retailing and consumer services
Linkit: http://urn.fi/URN:NBN:fi:tuni-201906262259
https://doi.org/10.1016/j.jretconser.2019.05.030
https://dx.doi.org/10.1016/j.jretconser.2019.05.030
Organisaation sisäinen affiliaatio: Tampereen yliopisto, Johtamisen ja talouden tiedekunta