Biochemical and Techno-Functional Properties of Protein- and Fibre-Rich Hybrid Ingredients Produced by Dry Fractionation from Rice Bran

Tekijät: Silventoinen, Pia; Rommi, Katariina; Holopainen-Mantila, Ulla; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 56242
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 1935-5130
Volyymi: 12
Numero: 9
Sivunumerot: 1487 - 1499
Tieteenala: Luonnontieteet
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Sarja: Food and Bioprocess Technology
Aiheet:
Linkit: https://doi.org/10.1007/s11947-019-02307-w
https://dx.doi.org/10.1007/s11947-019-02307-w