Bacterial protein for food and feed generated via renewable energy and direct air capture of CO2: Can it reduce land and water use?

Tekijät: Sillman, Jani; Nygren, Lauri; Kahiluoto, Helena; Ruuskanen, Vesa; Tamminen, Anu; Bajamundi, Cyril; Nappa, Marja; Wuokko, Mikko; Lindh, Tuomo; Vainikka, Pasi; Pitkänen, Juha-Pekka; Ahola, Jero
Tekijöiden määrä: 12
Julkaisutyyppi: A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 78746
Julkaisija: Elsevier
Julkaisuvuosi: 2019
ISSN: 2211-9124
Tieteenala: Tekniikka
Ympäristötekniikka
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Kahiluoto, Helena - Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Kestävyysmuutoksen laboratorio
Sillman, Jani - Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Kestävät ratkaisut
Ahola, Jero - Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Säätö- ja digitaalitekniikan laboratorio
Nygren, Lauri - Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Säätö- ja digitaalitekniikan laboratorio
Lindh, Tuomo - Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Säätö- ja digitaalitekniikan laboratorio
Ruuskanen, Vesa - Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Platform LES Reflex
Sarja: Global Food Security
Organisaation sisäinen affiliaatio: Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Kestävyysmuutoksen laboratorio
Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Säätö- ja digitaalitekniikan laboratorio
Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Kestävät ratkaisut
Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Platform LES Reflex