Waste bread recycling as a baking ingredient by tailored lactic acid fermentation

Julkaisussa: International Journal of Food Microbiology
Tekijät: Immonen, Mikko; Ndegwa, Maina H.; Wang, Yaqin; Coda, Rosseana; Katina, Kati
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 3
JUFO-ID: 58451
Julkaisuvuosi: 2020
ISSN: 0168-1605
1879-3460
Emojulkaisun nimi: International Journal of Food Microbiology
Volyymi: 327
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Katina, Kati - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Ndegwa, Maina H. - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Immonen, Mikko - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Coda, Rosseana - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Wang, Yaqin - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: International Journal of Food Microbiology
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2020.108652
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta