Waste bread recycling as a baking ingredient by tailored lactic acid fermentation
Julkaisussa: | International Journal of Food Microbiology |
---|---|
Tekijät: | Immonen, Mikko; Ndegwa, Maina H.; Wang, Yaqin; Coda, Rosseana; Katina, Kati |
Tekijöiden määrä: | 5 |
Kieli: |
englanti |
Julkaisutyyppi: |
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumiluokka : | 3 |
JUFO-ID: | 58451 |
Julkaisuvuosi: |
2020 |
ISSN: |
0168-1605 1879-3460 |
Emojulkaisun nimi: |
International Journal of Food Microbiology |
Volyymi: | 327 |
Tieteenala: |
Maatalous- ja metsätieteet Muut maataloustieteet |
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: |
Katina, Kati - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Ndegwa, Maina H. - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Immonen, Mikko - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Coda, Rosseana - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Wang, Yaqin - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |
Sarja: |
International Journal of Food Microbiology |
Aiheet: | |
Linkit: |
https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2020.108652 |
Organisaation sisäinen affiliaatio: |
Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta |