Production of syrup rich in arabinoxylan oligomers and antioxidants from wheat bran by alkaline pretreatment and enzymatic hydrolysis, and applicability in baking

Tekijät: Pihlajaniemi, Ville; Mattila, Outi; Koitto, Taru; Nikinmaa, Markus; Heiniö, Raija Liisa; Sorsamäki, Lotta; Siika-aho, Matti; Nordlund, Emilia
Tekijöiden määrä: 8
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 59836
Julkaisuvuosi: 2020
ISSN: 0733-5210
Volyymi: 95
Tieteenala: Luonnontieteet
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Sarja: Journal of Cereal Science
Aiheet:
Linkit: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2020.103043
https://dx.doi.org/10.1016/j.jcs.2020.103043