Isolation and characterization of indigenous Weissella confusa for in situ bacterial exopolysaccharides (EPS) production in chickpea sourdough

Julkaisussa: Food Research International
Tekijät: Galli, Viola; Venturi, Manuel; Coda, Rossana; Maina, Ndegwa; Granchi, Lisa
Tekijöiden määrä: 5
Kieli: englanti
Julkaisutyyppi: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisufoorumiluokka : 1
JUFO-ID: 56260
Julkaisuvuosi: 2020
ISSN: 0963-9969
Emojulkaisun nimi: Food Research International
Volyymi: 138 Part B
Tieteenala: Maatalous- ja metsätieteet
Muut maataloustieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Maina, Ndegwa - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Coda, Rossana - Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Sarja: Food Research International
Aiheet:
Linkit: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109785
Organisaation sisäinen affiliaatio: Helsingin yliopisto, Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta